BODY FLY

KONSEPTER
OM OSS

Årsaken til etableringen av BodyFly klinikkene er å kunne spre den gode kompetansen som ligger i konseptet og bistå med forelesere, produkter og informasjon innenfor en moderne tenkende «grønn» kjede og sammen, via felles workshops og møter, utvide kompetansen ytterligere. Det finnes mange serdeles dyktige mennesker rundt om i landet som besitter en spisskompetanse som vi nå gjennom vårt system ønsker at alle skal være en del av.

Programmet er designet slik at kundene skal kunne leve opp mot normalt etter at de første 28 dagene er gjennomført, men har forståelse for de daglige elementer som kan påvirke egen kropp og helse.

__

BodyFly konseptet skiller seg klart ut i forhold til andre slankekonsepter. Det er bygget ut ifra et helseperspektiv hvor målet først og fremst er å få renset kroppen fri for avfallsstoffer, salter, tungmetaller, E-stoffer, plakk og andre ting som hindrer kroppens organer i å fungere optimalt. Konseptet passer ypperlig for et samarbeid mellom hud- og kroppsterapeut og/ eller sykepleier og en personlig trener.

WEBSIDE

Se vår webside for mer informasjon om hva vi kan tilby

Besøk Websiden →