HELSEPEDAGOGENE

KONSEPTER
HVA ER HELSE ?

Helse handler om mer enn å være fri fra sykdom.
Helse er livskvalitet, og veien til optimal helse er ikke alltid like synlig.
Ny teknologi og forskning gir oss stadig mer forståelse og muligheter, men individet vil alikevel aldri bli en statistikk. Vår kropp er i stadig endring, det samme er våre omgivelser så kunnskapen om hver enkelt menneske en vil altid gi deg ett forsprang. En Helsepedagog ser på enkeltindivitet, og sammen finner dere veien til optimale helse.
Vi mener problemet til dagens stadig voksende helseproblem ligger i mangel på kunnskap og forståelse for individuelle forskjeller oss mennesker i mellom.
Å behandle/veilede en person utifra statistikk vil ofte slå feil, og uansett ikke føre til et optimalt resultat som må være målet.

BLUEBIRD

Det skal nå gjennom er 5 års periode utdannes 450 helsepedagoger i Norge. Helsepedagogene vil jobbe tverfagelig med vekt å forebyggende helsetiltak, måling og dokumentasjon. Formålet er å gjøre Norge friskere gjennom kunskap om indivitet, måling, testing, og dokumentasjon. Våre helsepedagoger er alle utdannet gjennom Dr. Erik og Sofie Hexeberg, REVELAR Norge og Skin Medical Group AS. Våre helsepedagoger vil være de første i landet til å gi en tilnærmet presis analyse av hvert enkelt person, igangsette tiltak og så måle effekten av dette. En Bluebird Helsepedagog vil jobbe med privatpersoner, idrettsutøvere, foreninger og ikke minst firmaer gjennom Helsereformen.

WEBSIDE

Du finner mye mer informasjon på våre websider.

Besøk våre sider →