Alchemy

PRODUKTER
OM

 

ALCHEMY  PRODUKTER

• basert på et  utvalg av naturlige vegetabilske oljer og ekstrakter.
• Hver enkelt ingrediens har en viktig rolle i formelen
• aktive ingredienser er nøye valgt for å oppnå maksimalt mål for renhet og kvalitet

Filosofien til denne linjen er å kombinere to tilsynelatende adskilte verdener og få de til å fungere sammen i ett og samme produktet:

* NATUR OG TRADISJON
* Vitenskapelig forskning og moderne teknologi en perfekt synergi mellom disse to ulike elementer gjør ALCHEMY opplevelsen til en unik og nyskapende løsning for høykvalitets hudpleieprodukter.

Official planter. Tradisjonell skjønnhet og hud forbedring. Populære kulturer fra forskjellige deler av verden kan sammen føre til gode løsninger for vår hud. Alchemy søker etter de mest dyrebare elementer som naturen kan tilby. Fra dette grunnleggende punktet vil vitenskap og teknologi forbedre resultatet av de naturlige prosesser som naturlige stoffer gir samt øke effektiviteten og sikkerheten.

EN gå tilbake til naturen, uten å fornekte fordelene med moderne teknologi HVER formulering er opprettet med FULLSTENDIG RESPEKT FOR NATUREN

———–

 

PRODUKTLINJE

-125 ​Fuktighetsgivende krem

Ultra-Hydrating og anti-skrukker krem med 7 vegetabilsk vev samt mikroorganismer ekstraktensiktet vil opprettholde et ungdommelig utseende og elastisitet. Brassica campestris trekke ut har en strong fuktighetsgivende effekt. Shea butter og Jojoba olje lindre og mykgjøre epidermis. Vitaminer og salter for huden, direkte fra vegetabilsk vev samt mikroorganismer konge. Fenugreek er spesielt rik på hydrocolloids og mucilaginous stoffer: Den hjelper huden holde et konstant nivå av fuktigheten og elastisiteten.
Dette produktet forbedrer huden tekstur og beskytter huden din for 12 timer: en ekte forsvar mot miljømessige agenter.

AKTIVE ingredienser:
Brassica campestris, Fenugreek, Bradford, hopp, Jojoba, Baobab, Shea smør.

Emballasje: 75 ml tube
Tubens emballasje er valgt for å unngå kontakt mellom eksterne agenter og aktive ingredienser inntil tuben er åpnet for første gang. Selv etter førse bruk er produktet fortsatt beskyttet fra forurensning fordi det ikke er direkte kontakt med hender.
Bruk: morgen og kveld på ansikt og hals, etter rensing.

-196 ​Styrkende krem

Anti-aldring og nærende behandling med Mallow`s  Phytoestrogens og vegetabilskw olje med mikroorganismer. Hindrer frie-radikale som kan føre til skader på huden. Kvelden ekstrakten (Oenothera biennis) trekker ut har en beroligende og fuktighetsgivende effekt. Med daglig bruk vilhuden se naturlig glansfull og føles silkemyk. Fenugreek trekker ut dype hydrater selv den tørreste hud. Intens behandling mot rynker og andre tegn på aldring. Mallow`s Phystrogene erspesielt rikt på flavonider og polyphenols som styrker kollagen og elastin fibrene og  forbedrer tonen og dårlig hudkonsistens. Dette produktet gir næring til huden og beskytter den fra den naturlige aldringsprosessen.

 

 

———–

Emballasje: 75 ml tube
Tubens emballasje er valgt for å unngå kontakt mellom eksterne agenter og aktive ingredienser inntil tuben er åpnet for første gang. Selv etter førse bruk er produktet fortsatt beskyttet fra forurensning fordi det ikke er direkte kontakt med hender.

Bruk: Brukmorgen og kveld på ansikt og hals, etter rensing.

151 EYE CONTOUR

Produsert for å fjerne stress og tretthetstegn som rynker, og for å redusere ringer under øynene, og hevelser, Lysner soner rundt øynene. Inneholder høy konsentrasjon av trehalose, en vegetabilsk olje samt mikroorganismer som er typisk for mange ørken planter. Trehalose har vann-bindende egenskaper for huden. Det holder høy mengder vann, beskytter hvert enkelt celler med en slags film. Har en lift-effekt på eye contour og virker mot rynker. En alkymistiske blanding av Bradford, hops og fenugreek for å beskytte og stimulere huden. Den motvirker dannelsen av puffiness og sirkler rundt øynene. Produktet forbedrer huden elastisitet og hardhet. Langvarig fuktighetsgivende.

En eliksir for å redusere tretthet og stress rundt øynene, for et frisk og avslappet utseende.
Emballasje : 30 ml flaske med pipette glass.

Bruk: Ta noen dråper på en perfekt renset lett tilgjengelig og påfør pår. Stoffer utvunnet fra Baobab ( ‘livsens tre’) frukt og blader gir næring og beskyttelse til huden.

Web

 

Se vår webside for mer informasjon

Besøk vår webside